Hanki mielenrauhaa laajennetulla takuullamme kattojen uusimiselle!Hanki mielenrauhaa laajennetulla takuullamme kattojen uusimiselle!

Kun kyseessä on katon vaihto, siihen voi liittyä paljon stressiä ja huolta. Ajatus tuhansien dollarien käyttämisestä uuteen kattoon voi olla pelottava, ja viimeinen asia, jota haluat, on, että katto pettää ennenaikaisesti valmistus- tai asennusvirheen vuoksi. Laajennetun takuumme ansiosta voit olla rauhassa tietäen, että kattosi on suojattu ja että kaikki siihen liittyvät korjauskustannukset katetaan.

Mitä laajennettu takuu kattojen uusimiselle kattaa?

Laajennettu takuumme kattojen uusimiselle kattaa kaikki kattojen uusimiseen liittyvät osat, työt ja materiaalit, mukaan lukien kattopäällysteet, kattopellitykset, kattopellitykset, aluskatteet, kattorakenteet, kattopellitykset ja kourujen asennukset. Se kattaa myös kaikki materiaalien, suunnittelun tai valmistuksen viat, jotka aiheuttavat katon ennenaikaisen rikkoutumisen. Lisäksi se kattaa myös kaikki odottamattomat kustannukset, jotka ilmenevät asennusprosessin aikana, kuten lisätyövoiman tai -materiaalien tarve työn loppuunsaattamiseksi. Jos joudut korjaamaan tai vaihtamaan katon osia onnettomuuden, luonnonkatastrofin tai äärimmäisten sääolojen vuoksi, laajennettu kattotakuu voi kattaa myös nämä kustannukset.

Entä muut kuin kattoon liittyvät korjaukset?

Laajennettu takuumme kattaa myös kaikki muut kuin kattoon liittyvät korjaukset, jotka voivat aiheutua virheellisistä asennuksista. Tämä kattaa kaikki vesivahingot tai rakenteelliset vauriot, jotka johtuvat väärin asennetuista tai viallisista kattomateriaaleista. Jos kattoasentaja on esimerkiksi asentanut nauloja liian lähelle katon reunaa, jolloin vesi pääsee tunkeutumaan ja aiheuttaa vahinkoa kotisi seiniin tai kattoon, laajennettu takuumme kattaa myös nämä korjaukset.

Miksi laajennettu takuu on tärkeä?

Katon uusiminen on suuri investointi, etkä halua joutua maksamaan tuhansia dollareita, jos jokin menee pieleen. Laajennetulla takuulla olet suojattu paitsi asennuksen aikana ilmeneviltä vioilta tai onnettomuuksilta myös vuosien ajan sen jälkeen, kun katto joudutaan korjaamaan tai vaihtamaan yllättäen. Tämä antaa sinulle mielenrauhan, kun tiedät, että mitä tahansa kattoosi liittyviä kuluja tulee, niistä huolehditaan.

Onko laajennetusta takuusta muita etuja?

Kyllä! Laajennettu takuu ei ainoastaan suojaa sinua taloudellisesti, jos katossa on jotain vikaa, vaan se voi myös auttaa varmistamaan, että työ tehdään oikein ensimmäisellä kerralla. Laajennetun takuun tarjoavat kattoasentajat ovat yleensä kokeneempia ja käyttävät harvemmin huonompia materiaaleja tai säästävät asennuksen aikana, koska kaikki korjauskustannukset tulevat heidän omasta taskustaan. Näin saat varmuuden siitä, että kattosi ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan että se on myös rakennettu kestämään.Loppujen lopuksi laajennettu takuu katon vaihdolle voi tarjota korvaamatonta mielenrauhaa. Tieto siitä, ettet joudu maksamaan kalliita korjauksia tai vaihtoja itse, tekee uuteen kattoon sijoittamisesta paljon houkuttelevampaa. Kattojen uusimiseen myönnettävän laajennetun takuun ansiosta tiedät, että olet turvassa kaikkien vikojen, onnettomuuksien tai ennakoimattomien kustannusten varalta, joita asennusprosessin aikana ilmenee. Miksi siis ottaa riski ja lähteä ilman takuuta? Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin saat lisätietoja laajennetusta takuuturvastamme ja saat ansaitsemasi mielenrauhan.